dimarts, 7 de novembre del 2023

"Emili Solé, entre la tradició i la modernitat". nou article a la revista BELEN

 


"Emili Solé, entre la tradición y la modernidad" és el títol de l'article que fa uns mesos em varen demanar els amics de l'Associación de Belenistas de Madrid i que acaba de sortir publicat al número 40 de la revista BELÉN (properament el trobareu penjat al meu blog, en la pestanya de publicacions).

L'article dona a conèixer un dels grans escultors del pessebrisme de la segona meitat del segle XX als nostres dies, l'Emili Solé Carcolé (Andorra, 1959). L'Emili és un artista de formació clàssica, complert, que des de la tradició de l'escultura i el modelatge del fang, alterna des de fa uns anys amb l'experimentació del modelatge informàtic amb impressió 3D.

Aquesta introducció em porta a presentar-vos la propera exposició que estic preparant, al Museu-Arxiu Municipal de Llavaneres (El Maresme). La inauguració i visita guiada està prevista pel 24 de novembre a les 7 del vespre i es podrà visitar fins el 28 de gener de 2024. 

"Emili Solé, entre la tradició i la modernitat" no pretén ser una simple desfilada de vitrines, una darrera l'altra, sinó un espai de reflexió d'una manifestació viva del patrimoni cultural, d'una comunitat portadora de coneixement, que any rere any ens ofereix art, tradició i sentiment.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada