diumenge, 23 de desembre del 2018

Pessebres, la perspectiva immaterial. Única forma de salvaguarda

Dijous dia 20 de desembre de 2018, a les 7 del vespre vaig impartir la conferència: PESSEBRES, LA PERSPECTIVA IMMATERIAL. ÚNICA FORMA DE SALVAGUARDA. L'acte va tenir lloc a l'Institut d'Estudis Penedesencs (carrer dels Banys, núm. 11 - Vilafranca del Penedès), dins del marc de l'Inventari del Patrimoni Cultural Immaterial del Penedès.





L'acte va ser presidit per la senyora Maria Àngels Travé, coordinadora de l'inventari del Patrimoni Cultural i Immaterial del Penedès; el president de la Federació Catalana de Pessebristes, senyor Albert Català; el president de l'Associació de Pessebristes de Vilafranca del Penedès i secretari de la Federació Catalana de Pessebristes, a més de coautor del llibre: Germans Castells: art i figures per al pessebre , Albert Dressaire, secretari del col·lectiu de recerca El Bou i la Mula.

Una vetllada molt interessant i enriquidora. En acabar la conferència el president de la Federació Catalana de Pessebristes, l'Albert Català, va presentar l'estat de la qüestió sobre la el treball de preparació que s'està realitzat des de la Federació amb l'objectiu de presentar el pessebrisme com a candidatura per  entrar a la llista representativa del Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat de la UNESCO.



Intervenció del president de la Federació 
Catalana de Pessebristes, sr. Albert Català. 
Vídeo: L. Bosch


Maria Àngels Travé donant la benvinguda als assistents, Ramon Albornà i
Jordi Montlló. Foto: L. Bosch
































El President de la Federació Catalana de Pessebristes, Albert Català
Foto: L. Bosch



Jordi Montlló entrevistat per RTV Vilafranca. Foto: L. Bosch


Albert Català entrevistat per RTV Vilafranca. Foto: L. Bosch




Maria Àngels Travé entrevistada per RTV Vilafranca. Foto: L. Bosch


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada