dijous, 8 de desembre del 2016

NADAL A CEL OBERT. LES FIRES DE PESSEBRES A BARCELONA

Presentació del llibre

NADAL A CEL OBERT. LES FIRES DE PESSEBRE A BARCELONA
de
JORDI MONTLLÓ BOLART


Editat per la Direcció de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals de la Generalitat de Catalunya, dins la col·lecció "Estudis sobre patrimoni etnològic de Catalunya, núm. 7".



D'esquerra a dreta: Dra. Josefina Roma, Jordi Montlló, Lluís Puig i Xavier Cordomí.
Foto: Joan Clapés

Foto: Laura Bosch

Ahir, dia 15 de desembre a les 20.00h a la Casa dels Entremesos (Pl. de les Beates, 2 de Barcelona) en presència del  director de la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals, sr. Lluís Puig Gordi, la Dra. Josefina Roma, autora del pròleg, el sr. Xavier Cordomí, director de la Casa dels Entremesos, i Jordi Montlló, autor, es va presentar el llibre "Nadal a cel obert. Les fires de pessebres a Barcelona".




Aquesta publicació forma part dels resultats d’un treball de recerca que portà per títol «Recuperació de la memòria oral de quatre generacions d'artesans i comerciants de la Fira de Santa Llúcia de Barcelona: organització familiar, treball i relacions». Aquesta recerca fou becada l’any 2012 per la Direcció General de Cultura Popular, Associacionisme i Acció Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada