dilluns, 20 de gener del 2020

Quadern de bitàcola. 18 de gener de 2020. Objectiu: Castellar del Vallès


Castellar del Vallès is diferent, si més no en pessebres. Enguany s’ha convertit en el Hollywood Walk of Fame de Los Angeles, amb una selecció de pel·lícules que han inspirat els pessebres de l’exposició. Be, tots els pessebres s’han inspirat en una pel·lícula, menys un: on la pel·lícula es va inspirar amb el pessebre. Es tracta de La història del Nadal (2006) dirigida per Catherine Hardwicke. El pessebre l’han fet els amics Joan Romeu i Montse Santander, que han volgut reproduir la fotografia de la peli.

Pessebres, diorames, maquetes, storyboards? Potser alguns temes estan agafats pels pèls, però l’èxit de la “Mostra” avala la valentia d’aquest grup intrèpid de pessebristes que cada any intenten aportar la seva particular visió d’aquest món, tan sovint massa naif. Coneixeu la dita: "Com  Castellar del Vallès no hi ha res" ?

Ha estat la darrera exposició que he pogut veure aquest any. Me l’he guardat per la darrera degustació com es fa amb les exquisideses, perquè persisteixin més temps en el paladar.


Gaudiu d'aquest tast, i pels qui no hi heu anat aquest any, siusplau, no us deixeu perdre la propera edició.
















 "I dins la cova, un raig de llum il·lumina la dolça carona del nen. Josep i Maria 
ploren de goig. És de nit i els pastors dormen. Descanseu, pastorets, que 
ben aviat us arribarà la bona nova".
















































Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada