dimecres, 6 de desembre del 2023

El Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, acull l'acte institucional de celebració dels 800 anys del pessebre

 


Dimarts, 5 de desembre, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, va tenir lloc l'acte institucional de celebració dels 800 anys del pessebre.

Una vetllada inoblidable amb la presència del regidor de cultura i indústries creatives de l'Ajuntament de Barcelona, senyor Xavier Marcé Carol i l'actor Dafnis Balduz que durants molts anys ha format part dels Pastorets de Vilanova i la Geltrú. A l'acte, hi va assistir el president de l' Universalis Foederatio Praesepistica, senyor Albert Català Pou; el president de l'Associació de Pessebristes de Barcelona, senyor Josep Porta Saburit, així com representats d'altres associacions de pessebrisme de Barcelona, senyor Abel Plana.

Ens els espais interiors de l'Ajuntament, es podien veure diferents escenes clàssiques del pessebre interpretades per membres del Pessebre Vivent de la Torre del Suro de Barcelona i del Pessebre Vivent de Corbera de Llobregat. I a l'interior del Saló de Cent, La Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona va interpretar varies nadales.

El regidor de cultura, durant els parlaments. 

 Escena  del Naixement.

Parlament del president de l'Associació de Pessebristes de Barcelona, senyor, Josep Porta Saborit, 

L'actor Dafnis Balduz amb la Cobla Sant Jordi - Ciutat de Barcelona


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada