dilluns, 8 d’agost del 2022

EL PESSEBRISME EN TEMPS COVID. Un nou article a la Revista d'Etnologia de Catalunya

 



Podeu llegir l'article que m'han publicat la Revista d'Etnologia de Catalunya, fruit d'un treball de camp realitzat en plena pandèmia.

RESUM

En aquest text, s’expliquen els resultats obtinguts de l’enquesta feta a les associacions de pessebristes de Catalunya amb motiu de la pandèmia del Covid 19, per tal d’analitzar l’afectació sobre les activitats organitzades durant el cicle nadalenc de l’any 2020. L’eina escollida ha estat un formulari de l’aplicació google forms, que s’ha fet arribar per correu electrònic a través de les vies internes de la Federació Catalana de Pessebristes.

RESUMEN

En este artículo, se explican los resultados obtenidos de la encuesta realizada a las asociaciones de belenistas de Cataluña con motivo de la pandemia del Covid19, para analizar la afectación sobre las actividades organizadas durante el ciclo navideño del año 2020. La herramienta utilizada ha sido un formulario de la aplicación google forms, que se ha hecho llegar por correo electrónico a través de las vías internas de la Federación Catalana de Pesebristas.

ABSTRACT

This text explains the results obtained from the survey carried out on the nativity scene associations in Catalonia on the occasion of the Covid 19 pandemic, in order to analyze the impact on the activities organized during the Christmas cycle of in 2020. The tool chosen was a form from the google forms application, which was sent by e-mail through the internal channels of the Catalan Nativity Scene Federation.

Per llegir l'article cliqueu al següent enllaç:

L'afectació de la pandèmia de la Covid-19 en les activitats de les associacions pessebristes de Catalunya.

Per llegir qualsevol altre article del mateix número de la revista d'Etnologia, cliqueu al següent enllaç:

PDF de la Revista d'Etnologia de Catalunya, núm. 46.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada