dilluns, 30 de desembre del 2019

Vint anys del Col·lectiu El Bou i la Mula a la revista "Naixement" de la Federació Catalana de Pessebristes



Aprofitant que el Col·lectiu d'Opinió, Recerca i Difusió del Pessebre, El Bou i la Mula celebra el seu vintè aniversari, com a soci fundador i actual president, en nom dels meus companys i propi volem compartir amb vosaltres la nostra alegria i, perquè no, alguna reflexió sobre el quan, el per què i el com de tot plegat. El lloc més indicat per fer-ho no podia ser altre que la revista NAIXEMENT, portaveu de la Federació Catalana de Pessebristes.
Raó de més perquè enguany la revista, compleix deu anys d'ençà Josep Porta, aleshores president, sota la direcció de l'Andreu Coll varen posar en marxa aquesta revista.

Una publicació que no pot faltar a la prestatgeria de qualsevol persona que visqui el pessebre. A més de la salutació del president, Albert Català i Pou i de la Consellera de Cultura, Mairàngela Vilallonga, hi podreu llegir interessants articles dedicat a Gabriel Romagosa i Móra, pessebrista i figuraire de Francesc Villegas; l'entrevista al figuraire Toni Pruna. Una vida dedicada a honorar l'obra d'en Lluís Carratalà, de Jordi Condal i Núria Garcia; El desembre congelat. De cançó revolucionària francesa a Nadala catalana, per la Dra. Glòria Ballús; El naixement de Jesús a Betlem i el cens, d'Armand Puig; la Inauguració del Museu de Montblanc i la Presentació del llibre Germans Castells, de Ramon Albornà, els 40 anys de Pessebrisme a Ripollet, de Pere Padró; Jordi Pi, l'impressionista del pessebre, de Núria Garcia i el Bou i la Mula, 20 anys de passió pel pessebrisme. Al final de l'edició trobareu l'apartat dedicat a Coses que han passat i un article dedicat a Jordi Pi i Vila (1928-2003)

Us deixo amb l'enllaç que us permetrà llegir l'article complert que porta per títol: "El bou i la mula; Vint anys de passió pel pessebrisme".




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada