diumenge, 17 de desembre del 2017

Cicle de conferències de temàtica nadalenca al museu de Cabrils : Nadal a cel obert, la Fira de Santa Llúcia

Dins de les conferències que aquests dies estic impartint sobre els resultats de la meva tesi doctoral, vaig éser convidat al Museu Municipal de Cabrils.

La meva, que porta per títol Nadal a cel obert: La Fira de Santa Llúcia, és la primera del cicle de conferències que ha encetat el museu en relació al Nadal, que finalitzarà el 3 de febrer de 2018. Però ja us anirem informant de les dates perquè no hi falteu.

En aquest cicle, de fet, i en col·laboració estreta amb el museu, varis dels membres del col·lectiu de recerca i opinió El Bou i la Mula de la qual en sóc el President, hem planificat tres conferències. Les dues restants estan previstes pel dia 13 de gener de 2018. Porta per títol El pessebre, la història cap per avall, per Albert Dresaire Gaudí, membre fundador del col·lectiu de recerca. I finalment, el dia 3 de febrer, gaudirem de la presència de la Dra. Josefina Roma, membre fundador de l'Institut Català d'Antropologia i de l'Institut Aragonès d'Antropologia, amb la conferència que porta per títol: Mare de Déu de la Candelera, segon dia de febrer; Sant Blai a tres, endivina quin mes és?


Els que no heu pogut venir a cap de les conferències que he impartit durant aquests dies, us queda una oportunitat al Centre d'Artesania de la Generalitat situat al carrer dels Banys Nous, núm. 11 de Barcelona.


Per més informació: http://museudecabrils.blogspot.com.es/



Foto: Santi Gispert





Vídeo de la presentació per part 
del Dr. Jordi Montlló.
V-arxiu: Santi Gispert



M. A. Aldrufeu, presentant l'acte inaugural. Foto: Joan Clapés



Foto: Santi Gispert



Foto: Joan Clapés




Foto: M.A. Aldrufeu



Foto: M.A. Aldrufeu



Foto: M.A. Aldrufeu

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada